Neem contact op met ons

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Toevoegen: Gebouw 51, 1850 Chuangyi tuin nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Huis > Kennis > Inhoud
Drie principes van aluminium extrusie profielen aanbestedingen Sep 11, 2017

Ten eerste: heel goedkoop niet te kiezen

Aluminium kosten = aluminium spotprijs + extrusie aluminium verwerking kosten + verpakkende materialen + vracht.

Dit zijn weinig transparant, de kosten van aluminium zijn bijna, aanzienlijk lager dan de marktprijs, de eerste mogelijke: minder gewicht per meter; de tweede: aluminium ingots is het gebruik van gerecycleerd afval aluminium; derde: vergroting verlies

Ten tweede: weet alleen de verkoop van materialen leveranciers doen niet kiezen

Een paar bedrading Miss bereiden een weinig goederen, verplaatsen, online willen doen de promotie kan worden geopend. Deze zijn vaak gekwetst door onze afnemers. Missen meestal bedrading weet niet hoe te gebruiken, weet alleen de prijs per meeteenheid. Hoe te gebruiken om te voldoen aan de behoeften van klanten; Hoe maak je de beste kosteneffectieve; op verschillende sites is die manier de beste manier om verbinding te maken.

Ten derde: de keuze van de aluminium productie gebaseerde leveranciers

Aluminium productie-georiënteerde leveranciers, zijn over het algemeen betrokken bij dit industrie voor meer dan 5 jaar, hun eigen gebruikers, hebben een schat aan praktische ervaring, de productkwaliteit en prestaties zijn zeer goed inzicht en meesterschap, passende zal aanbevelen Klanten moeten betere waarde voor geldproducten, kies een handige en praktische accessoires.

Industriële aluminium wordt veel gebruikt in een breed scala van veelzijdigheid, het is milieuvriendelijk, gemakkelijke montage en demontage, tijdwinst en lange levensduur is bekend. Industriële aluminium profielen, specificaties, geschikt voor alle soorten mechanische apparaten; geen lassen, gemakkelijk aanpassen van grootte, gemakkelijk te wijzigen van de structuur; dimensionale tolerantie eisen strikte, hoge oppervlakte-afwerking eisen; vergadering werkt handiger en efficiënter, hoge productiviteit.

Toepassing op het toepassingsgebied: productielijnen, pijpleiding tabel, office partities, schermen, industriële hekken en verschillende kaders, display stand, planken, mechanische afdichting stofkap, enzovoort.