Neem contact op met ons

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Toevoegen: Gebouw 51, 1850 Chuangyi tuin nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Huis > Nieuws > Inhoud
Aluminium Fineer Etsproces Sep 11, 2017

Van het ontvetten → wassen → zuurcorrosie → wassen → wassen → alkali corrosie → wassen → wassen → wassen → wassen → wassen → wassen → oxidatie.

Profielen na de eerste zuurcorrosie, na de alkalirecorrosie, licht, voor het einde van de verwijdering. Het middelpunt van de technologie is zuur-etsen, mechanisch patroon, uit het zand, enz. Worden bepaald door de zure corrosie. Anders dan bij de alkalische verduistering, is het grootste voordeel van zuur-etsen het mechanische patroon van sterk, van het zand snel, het lage verbruik van aluminium, meestal 3-5 minuten om te eindigen, het aluminiumverbruik is bijna alkalisch etsen 1 / 8-1 / 6 .

Echter, de milieuproblemen van zure corrosie steeds vaker: zuur tank van giftig gas HF ontsnappen en was tank vervuiling. Fluoriden zijn meestal zeer giftig en verwijdering is moeilijker. Daarnaast, na de behandeling van zure etsen, kan het uiterlijk van het donker haar donker, hoewel de laatste doorlopende alkalische erosie en licht, sommige worden verhelderd, maar nog steeds erg donker, zowel om het proces te verhogen, maar ook de glans verloren Ook moeten aluminium fineerondernemingen verbeteren.

Aluminium fineer ets proces verbetert de productie-efficiëntie van aluminium fineer effectief en vermindert de productiekosten van aluminium fineer, waardoor milieuvervuiling wordt veroorzaakt. Daarom moeten de aluminium fineerondernemingen ook de nodige milieubeschermingsmaatregelen uitvoeren, de trend van goede ontwikkeling.