Neem contact op met ons

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Toevoegen: Gebouw 51, 1850 Chuangyi tuin nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Huis > Nieuws > Inhoud
[Art Hollow Aluminium Panel] voor het gebouw om artistieke elementen toe te voegen Dec 07, 2017

Dankzij het creatieve ontwerp van de ontwerper, kunnen Bahe Aluminium Panel Manufacturers opnieuw zo'n unieke Art Hollow Aluminium Panel-producten creëren. Onregelmatig uitgehold patroon, geef uitdrukking aan het ontwerpereffect om een ​​uniek en innovatief gebouw te creëren.

 

art hollow aluminum panel


Bahe Art Hollow Aluminium Panel is een CNC-ponsmachine uit de aluminium paneelproducten gesneden, CNC-punchmachine selecteren geïmporteerde Duitse merk TRUMPF-apparatuur, voer gewoon het CAD-ontwerp in, het programmeert op de NC-ponsmachine. CNC-punch machine met de instructies van het programma carving, de machine automatisch uitvoeren, knippen, uitgehouwen de ontwerpbehoeften van de patroonstijl, gepolijst uit de mond van de overtollige doorn rand, en dan na de oppervlaktespray behandeling, om de perfect art hollow aluminium paneel product.

 

art hollow aluminum panel


Deze partij van Art Hollow Aluminium Panel is voor een van onze India's klantententoonstellingsproject op maat, gebruikt in binnenhuisinrichting, en kijkt uit naar het effect na de installatie.