Neem contact op met ons

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Toevoegen: Gebouw 51, 1850 Chuangyi tuin nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Huis > Nieuws > Inhoud
Dachang National Palace - De klassieke elementen van aluminium carve camberbekledingspaneel Dec 05, 2017

Dachang National Palace leren van de lokale architecturale cultuur en de essentie van de bouw van verschillende etnische groepen in China, in combinatie met de traditionele cultuur en moderne architecturale technieken, creëren het culturele visitekaartje van het land.


5.jpg


De watersystemen van Dachang National Palace scheiden het gebouw en de omliggende site. Welke vorm een ​​cultureel eiland, de algehele vorm betekent "Oriental Pearl", terwijl het hoofdgebouw is net als een fusie van de parel met de Chinese cultuur, mozaïek in deze vruchtbare bodem. Het hoofdgebouw is streamer overlopend en helder. De architectuurmodellering is beknopt, prachtig en weerspiegelt de Chinese natie inclusief kernwaarden voor innovatie en zelfverbetering. In het gebouw rond de colonnade ruimte, symboliseren 56 nationale eenheid en gemeenschappelijke welvaart.


1.jpg


4.jpg


De vorm van de buitencirkel en de binnencirkel is speciaal, de gaten in de reeks worden geleidelijk verkleind van onder naar boven en ten slotte symboliseert de combinatie van de architecturale technieken de kleurrijke nationale cultuur in deze blend, de eenheid van alle etnische groepen en gemeenschappelijke casting een mooie toekomst.


2.jpg


3.jpg


Aluminium Carve Camber Bekledingspaneel is een vorm van artistieke expressie voor Gordijngevel Aluminium Paneel , met het aluminium paneel hol van een verscheidenheid aan artistieke patronen, het is niet alleen decoratief effect, en kan verschillende gebouwen reflecteren ten behoeve van de cultuur.