Neem contact op met ons

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Toevoegen: Gebouw 51, 1850 Chuangyi tuin nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Huis > Nieuws > Inhoud
De belangrijkste factoren die bepalend zijn voor de kwaliteit en de prijs van aluminium Slab plaat Sep 11, 2017

Aluminium materialen voor het plafond zijn aluminiumlegering, kan er geen puur aluminium. Maar vanwege de verschillende legering inhoud veroorzaakt door de mechanische eigenschappen van aluminiumlegering is anders, de huidige huishoudelijk gebruik van pokken materialen voor aluminum alloy is onderverdeeld in vijf klassen:

Het eerste leerjaar: aluminium-magnesium legering, bevat ook een deel van de mangaan, het grootste voordeel van het materiaal is goede anti-oxidant capaciteit, en omwille van de inhoud van mangaan, dus hebben een bepaalde sterkte en stijfheid, is het ideale materiaal te doen van de pokken. China's zuidwesten aluminium plant aluminium verwerkingsprestaties van de meest stabiele.

Het tweede leerjaar: aluminium-mangaan-legering, de materiële sterkte en stijfheid iets beter dan aluminium-magnesium legering. Maar de antioxidant-capaciteit is iets lager dan de aluminium-magnesium legering. Zoals beide zijden zijn beschermende behandeling uitgevoerd, in feite op te lossen zijn anti-oxidant capaciteit is niet zo goed als de tekortkomingen van aluminium-magnesium legering, binnenlandse Ruimin aluminium aluminium verwerkingsprestaties van de meest stabiele.

De derde graad: aluminiumlegering, de legering van mangaan, magnesium inhoud minder. Dus zijn sterkte en stijfheid zijn aanzienlijk lager dan de aluminium-magnesium legering en aluminium-mangaan-legering (maar de prijs is duur). Vanwege zijn zacht, makkelijk te verwerken, zo lang als een bepaalde dikte, de basic om te voldoen aan de meest elementaire vlakheid